Pronkveer 2022

Afdrukken
Publicatiedatum Geschreven door H. Jansen

Beste vogelliefhebbers en natuurliefhebbers,

 

Namens het bestuur van de vogelvereniging De Edelzanger Drunen nodigen wij u graag uit om deel te nemen of een bezoek  te brengen aan onze internationale vogelshow “Pronkveer” welke gehouden wordt op 22 en 23 oktober in Partycentrum Remise Grotestraat 267 te Drunen. 

 

Met als thema “Hart voor de Natuur” waar ook onze nest – en insectenkastenprojecten deel van uitmaken, kunt U er als bezoeker genieten van een groot aantal vogels, zoals de vele kleurrijke tropische vogels en parkieten maar ook van verschillende kanaries in vele kleuren.

 

Openingstijden zaterdag 22 oktober 10.00 uur tot 20.00 uur, zondag 23 oktober 10.00 uur tot 16.00 uur.  Toegang is gratis.

De inschrijving voor deelname aan de show sluit op zondag 9 oktober 22.00 uur. Na inschrijvingen uiterlijk maandag 10 oktober 11.00 uur.

Voor meer informatie zie www.edelzanger.com

 

Namens onze hoofdsponsor Software Society mogen wij de winnaar van het algemeen klassement een diner met overnachting (ecxl. drankjes) voor tweepersonen aanbieden.

 

Dit in het zeer mooi gelegen Hotel Guldenberg Helvoirt in natuurgebied de Drunense en Loonseduinen.

Waar u van een voortreffelijk diner in brasserie Het Verlangen kunt genieten van een heerlijk diner. Het natuurgebied leent zich uitstekend voor een lange wandeling of mooi fietstocht.

 

Naast deze mooie klassementsprijs is er een zilveren “Pronkveer” te verdienen voor de beste kweker (8 vogels) Kanaries, Parkieten en overige vogels en verder mooie klassementsprijzen.

 

03-22-23. Vogelvereniging De Edelzanger. Best online poker sites - .