Lezing 9 oktober

Afdrukken
Publicatiedatum Geschreven door F. Sluis

Op 9 oktober organiseert De Edelzanger een lezing door Lou Megens. Titel van de lezing; Het raadselachtige leven van vogels. Lou is een bekende voor onze vereniging en heeft enkele jaren geleden al eens een lezing verzorgt over het houden van Europese cultuurvogels. Daarnaast Lou een aantal boeken geschreven over deze vogels en het houden ervan in biotoop volières.

In de lezing van 9 oktober worden vele vragen beantwoord en ondersteund met instructief filmmateriaal. zoals:  Zijn vogels intelligent?  Kunnen vogels  kleuren onderscheiden? Waarom kunnen vogels vliegen? Wat was er het eerst, de kip of het ei? Hebben vogels een goed geheugen?  Hoe goed kunnen vogels horen en ruiken?

De avond is gratis, begint om 20:30 uur in partycentrum De Remise, Grotestraat 267 in Drunen en is ook open voor niet leden.

 

  n worden beantwoord met ondersteunend en instructief filmmateriaal. zoals:  Zijn vogels intelligent?  Kunnen vogels  kleuren onderscheiden? Waarom kunnen vogels vliegen? Wat was er het eerst, de kip of het ei? Hebben vogels een goed geheugen?  Hoe goed kunnen vogels horen en ruiken?

Vele vragen worden beantwoord met ondersteunend en instructief filmmateriaal. zoals:  Zijn vogels intelligent?  Kunnen vogels  kleuren onderscheiden? Waarom kunnen vogels vliegen? Wat was er het eerst, de kip of het ei? Hebben vogels een goed geheugen?  Hoe goed kunnen vogels horen en ruiken?

Edelzanger Facebook Edelzanger YouTube

04-26-19. Vogelvereniging De Edelzanger. Best online poker sites - .